Palvelut


Palveluistamme löydät varmasti kaiken tarvitsemasi.

 

kevin mmParturi-kampaamopalvelut

Tärkeimpänä pidämme asiakkaan toiveita ja tyyliä kunnioittavaa palvelua.  Kampaajamme ovat luovia ammattilaisia, joiden käsissä luonnistuvat perinteiset parturi-kampaamopalvelut sekä trendikkäämmätkin tyylinvaihdokset.

Kampaamopalvelut ovat kattavia ja monipuolisia: hiusten leikkauksista upeiden kampausten kautta pidennyksiin. Palveluihimme kuuluvat myös kulmien ja ripsien muotoilu sekä kestovärjäys, joka voidaan toteuttaa vaivatta ja edullisesti mm. kampaajakäynnin yhteydessä.

Miehet eivät jää meillä palvelematta, vaan parturi-aikoja on  nopeastikin saatavilla.

Olemme lapsiystävällinen liike, joten huomioimme myös pienet asiakkaat.

 

Kynnet

Kynnet tehdään ammattitaidolla Pronailsin geeleillä. Pronailsin periaatteena on vahvistaa luonnollista kynttä, sitä kunnioittaen. Kyntesi kasvavat vahvistuksen alla luonnollisesti ilman vaurioita. (Luonnonkynsi ei myöskään läpäise mitään aineita elimistöön.) Saat kauniin muodon, lakkauksen tai koristelun kynsiisi mielesi mukaan. Meillä voit myös luottaa ammattilaisen silmään ja löytää tätä kautta uuden tyylin kynsiisi. Huoltamalla geelikynsiä voit pitää vuodesta toiseen kätesi huolitellun näköisenä.

 

Meikit

Juhla- tai  häämeikki voi olla voimakas tai luonnollisen heleä, mutta kuitenkin intensiivisempi kuin arkimeikki. Meikki toteutetaan hyvillä tuotteilla varmalla ammattitaidolla, jolloin varmistetaan meikin laatu ja kestävyys kasvonpiirteet huomioiden.
Erikoismeikkauksia myös saatavilla.